top of page
Search
  • Writer's pictureKonstantin Krastev

GROG

Една от най-емблематичните и високо качествени марки за маркери със сигурност е италианската „GROG”, които се славят като революционери в производството на материали за графити. Италия винаги е била държавата, където се намират добри оцветители, заради процъфтяващата кожена индустрия в северната част на страната, като през 90-те години райтърите нямат много богат избор в това какво да изберат, за да се тагват и започват да съчетават кожените оцветители с различни бои, за да могат имената им да останат по-дълго на улицата. През 2005 година има много марки, които са се наложили със своите спрейове, но не и такива за маркери, които да да послужат за много тежко тагване. Така се ражда „GROG”. Бранда се налага със своята много висококачествена боя, но също така и с уникалните си дизайни на различните модели маркери.След основането си, “GROG” веднага пуска на пазара популярния си „Buff Proof Ink” и много скоро след това любимият на всички „Squeezer”, благодарение на които днес много голяма част от градовете са покрити с масивни разтичащи се тагове. Италианския бранд често е обвиняван, че не той е измислил тъй нареченич „Squeezer”, като те и не твърдят това, тъй като тагове подобни на тези с този вид маркер има още от самото начало, когато се появяват графитие, но „GROG” се установява като преобразовател и установява много висок стандарт, който започват всички да следват.
Като един от малкото оторизирани магазини на “GROG” в България и техния “Squeezer” няма как да не отбележим една от техните бомби със закъснител, а именно SQUEEZER MINI 10 FMP. Притежаващ 10 милиметров FLOWTEX кръгъл накрайник, в комбинацията с меко тяло и компактни размери, може да бъде ваш удобен спътник навсякъде с лекота. Благодарение на "GROG", които спонсорират някои от нашите работилници и скеч батъли, ние се стараем да ви предоставим един много добър продукт.MINI 10 FMP е пълен с 35 мл FULL METAL PAINT и всеки таг бива с невероятен цвят и издръжливост. Тук можем да използваме мотото „Малък, но само с големи възможности”.

“GROG” предлага и изключително богат избор от “Empty markers”, всеки от най-популярните им модели на “Squeezer”, “Cutter” и “Pointer” има и своя празна версия, като ви дава избор да го съчетаете с всякви различни мастила и бои. Празните маркери са на по-ниска цена от пълните и това дава възможност да всеки да се сдобие с тях и да импровизира по свои собствен начин. Ние предлагаме всяка една от тези версии и ако искате може да сдобиете с тях оттук:

43 views0 comments

Comments


bottom of page